Als enige winkel in België zijn wij trots om dit merk te verdelen. Wij raden u zeker aan ook eens een kijkje te nemen op de website van klipklap. Je kan alle producten van Klipklap bij ons bestellen, ook als ze niet op onze webshop te vinden zijn. Gelieve hiervoor een mailtje te sturen naar kids@rewinddesign.be of op onze webshop via onderstaande links een kijkje te nemen. Wij staan in voor de verzendkosten van Denemarken naar u!

Het model KK3 FOLD SOFA
Dit is onze absolute favoriet van de collectie! De mogelijkheden en de uitstraling van deze multifunctionele sofa maken dat dit een must-have is voor ieder gezin met kinderen. Dit om verschillende redenen:

1.Dit model kan helemaal plat uit worden gevouwen, zo gebruik je hem als luxe speel eiland, maar hij kan ook dienen als bed. Je kan de KK3 bestellen in 180cm lengte en 200cm lengte. In het laatste geval kunnen er zelfs 2 volwassenen blijven logeren!
2. Je kan er een sofa van maken, zo zal je hem het meest gebruiken.
3. Maak een sofa met een langer zitvlak zodat je je benen helemaal kan strekken, dit is ideaal om s’avonds een boekje voor te lezen, of naar een film te kijken!
4. De Klipklap sofa’s zijn allen zeer licht, dus ideaal om te verplaatsen van de ene kamer naar de andere.

De vulling van de sofa’s is van uitzonderlijk hoge kwaliteit en zal niet na verloop van tijd vervormen. Zo is de stof ook zeer zorgvuldig uitgekozen, deze is makkelijk te reinigen en peelt niet.
Het model KK3 FOLD SOFA SOFT
Wanneer volledig uitgeklapt is dit de grootste sofa van de KlipKlap collectie met 210cm lengte. Ideaal om gasten te laten logeren! Maar zoals bovenstaande foto’s aangeven, heb je ook hier vele mogelijke toepassingen! Alle Klipklap modellen zijn verkrijgbaar in verschillende tijdloze kleuren.
Model KK KIDS SOFA
Deze kindersofa past in iedere kinderkamer. Hij is 100cm breed en weegt heel erg ligt. Door hem uit te klappen kan je de zetel ook als volwassene gebruiken voor een comfortabel “voor het slapen gaan momentje” met je kind. Doordat dit zeteltje zo weinig weegt, kan je hem makkelijk een keertje naar de woonkamer verhuizen om bijvoorbeeld een “front row” voor de TV tevoorschijn te toveren!
Model KK4 FOLD
Dit model kan je in onze winkel PLAY bezichtigen! Het is een matras waar je veel meer mee kan dan je op het eerste zicht zou denken. Het is vooral een aanrader als je echt kleine kindjes hebt, aangezien dit een heerlijk speelparadijs is voor de allerkleinsten. Zie op de foto’s en illustraties hierboven wat de vele toepassingen zijn!
Zelf getest en goedgekeurd! Ook wij konden niet weerstaan aan dit product. De KK3 FOLD blijkt ideaal voor onder een hoogslaper. Deze fungeert bij ons de ene dag als sofa en de volgende als speeleiland, om dan weer te dienen als logeerplek voor sleep-overs.
De stof en de vulling zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wat ons betreft een blijver die een leven lang zal meegaan!

PLAY – Rewind Design
Kloosterstraat 63, 2000 Antwerpen

Foto’s: www.rewinddesign.be