Op de avant-première van Cocoon, de grootste woon- en interieurbeurs van België, werd het nieuwe decoratiemerk COCO maison plechtig boven de doopvont gehouden.

Traditiegetrouw is deze beurs de start van het winterseizoen en dus van inspiratie voor het in huis halen van een “Warming Winter”. COCO maison is als gezellig decoratiemerk met een uitgebreid aanbod aan accessoires, kussens, verlichting, vloerkleden, wanddecoratie en kleinmeubelen dan ook een ideale partner voor een wintr proof interieur. Ontdek de warme kleuren, hippe prints en verrassende details van de wintercollectie. Voel je vrij om naar hartenlust te combineren. Accessoires heb je nooit genoeg! Voor het grote publiek is er uiteraard Cocoon, maar ook de mustsee website www.cocomaison.be met een volledige lijst van de COCO maison dealers.

Cocoon, van 17 t/m 25 november in Brussels Expo (www.cocoon.be).

COCO maison op Cocoon: Paleis 3, Stand 03120. (www.cocomaison.be)

Foto: COCO Maison / Pre-Text