Bezoek op zondag 02/12/2018 het SCANDINAVIË EVENT in het historische redershuis van Museum Van Mieghem op de Scheldekaaien in Antwerpen. Elke bezoeker ontvangt een waardebon van NORTH & AWAY die recht geeft op € 50 korting bij nieuwe reservatie van een rondreis met vertrek in 2019.
Je kan inschrijven voor 7 inspirerende infosessies en doorlopend onze minireisbeurs bezoeken. Graag beantwoorden onze medewerkers al jouw vragen vergezeld van een hapje/drankje uit het hoge noorden.
Aansluitend kan je gratis het naburige MUSEUM DE REEDE bezoeken waar een unieke collectie lithografieën van de Noorse schilder Edvard Munch wordt tentoongesteld inclusief een tijdelijke expositie van DE SCHREEUW. Mis de kans niet om dit wereldberoemde werk in eigen land te bekijken en maak bovendien kans op een citybreak voor 2 personen naar Oslo!
Registreer tijdig want het aantal plaatsen is beperkt tot circa 40 personen per infosessie.
Toegang tot ons SCANDINAVIË EVENT is gratis inclusief drankje/hapje en exclusieve toegang tot Museum De Reede. We rekenen bij registratie wel op je komst i.v.m. het bestellen van de catering.
Opgelet: de infosessies zijn niet gericht op reizen met tent of mobilhome.
Redershuis van het Museum Van Mieghem
Ernest van Dijckkaai 9
2000 Antwerpen

Foto’s: www.northandaway.be