JOUW RONDREIS, ONZE PASSIE!
We brengen je naar het hart van Alaska, langs de onbekende routes, naar de weidse berg-en zeelandschappen, steeds met respect voor mens, natuur en dier. Is het nu met de trein of je 4×4 huurwagen, vanuit de lucht of vanop een scheepsdek, elke reis volgt een unieke route langs fauna, flora en een streepje cultuur.

Enthousiasme en ervaring
Wild Alaska is ontstaan vanuit Rob & Gudrun’s terreinkennis van Alaska en Yukon. Samen hebben we meer dan 10 jaar ervaring in de avontuurlijke reissector. Elk weggetje, iedere tocht hebben we beleefd waardoor we snel en efficiënt op je wensen kunnen inspelen. Zo bezorgen we jou een droomreis door Alaska en Yukon, zoals wij het ook keer op keer beleven.

Comfortabel plannen maken en reizen
We focussen op kwalitatief, oprecht en persoonlijk reisadvies op jouw maat. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat je zelf alleen maar hoeft te genieten. Aan de hand van onze website, persoonlijk reisadvies en gedetailleerde routebeschrijvingen halen we samen het meeste uit je Alaska-avontuur.

Foto’s: www.wildalaska.be