Nood om deze winter erop uit te trekken? Wil je al lang met de camper(van) door de USA trekken? Waarom niet beide combineren en nog aan een fantastisch prijsje ook?

Trek je tussen 1 november dit jaar en 15 maart volgend jaar met de camper of campervan door de States, dan kan dit al vanaf € 799 pp* en dit 16 dagen lang!

Je trip start met een vlucht met Delta Airlines op Las Vegas en vervolgens is het helemaal aan jou om je route te bepalen. In de prijs zitten 2 weken camperhuur (incl.verzekering), de preparation fee, onbeperkt generator gebruik en 1.610 km inbegrepen.

Waarom zou je deze unieke kans niet grijpen? Ontdek een stevig stuk van de USA en geniet van de rust die je overvalt. Boek nu, want het aantal campers & plaatsen is beperkt!

*Excl. kerstvakantie

1.610 km dat is al wel wat. Het is in elk geval voldoende om een stevig stukje Route 66 mee te pikken, het Grand Canyon National Park, Monument Valley en Lake Powel National Park. Maar er zit nog meer in! Zet ook koers richting Antelope Canyon, Bryce National Park en doorkruis de Valley Of Fire. Eindigen doe je terug in Las Vegas, ontelbare indrukken en ervaringen rijker. Met die rijkdom weet je misschien ook nog wel blijf in Vegas …

Foto’s: www.connections.be