Haal je agenda er al maar bij want Putteke Winter daalt dit jaar neer in 8 verschillende domeinen! Verschillende recreatiedomeinen in de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant,  West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen hullen zich tijdens de komende maanden in een magische sprookjessfeer tijdens de evenementen van Putteke Winter. Tijdens deze sfeervolle verlichte wandelingen ontdek je de domeinen op een heel andere manier. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, prachtige wintervertellingen, knappe vuurshows en live muziek.
Provinciedomein Kessel-Lo bijt nu vrijdag (12 oktober) de spits af. In november kan je terecht in Het Vinne en De Ster (beide op 24 november) en De Gavers (30 november). In december is het de beurt aan de Halve Maan (1 december) en het Zilvermeer (14 december). Ook De Schorre organiseert traditiegetrouw twee dagen lang Putteke Winter (7 en 8 december). Provinciedomein Huizingen sluit Putteke Winter af op 11 januari 2017.

Online voorverkoop voor De Schorre, De Ster en Zilvermeer
Putteke Winter ontstond in provinciaal domein De Schorre in Boom als gezellig buurtevenement. Later namen ook andere domeinen het succesvol concept over. Ondertussen is Putteke Winter in De Schorre zo’n groot succes dat er online tickets in voorverkoop worden verkocht. Wees er snel bij want het aantal bezoekers wordt vastgelegd op 8000 bezoekers per avond. Een ticket kost 4 euro in voorverkoop. Tot 3 jaar is het evenement gratis. De voorverkoop voor De Schorre start op 26 oktober viawww.deschorre.be.
Wil je graag aanwezig zijn bij de tweede editie van Putteke Winter in De Ster? Ook daar wordt het aantal bezoekers vastgelegd op 8000. Koop je tickets vóór 1 november en betaal slechts 5 euro. Ook bij het Zilvermeer koop je je tickets best op voorhand. Hier betaal je 4 euro. Zowel in het Zilvermeer als De Ster krijgen kinderen tot en met 5 jaar gratis toegang. Voor meer info over de ticketverkoop kan je terecht op www.puttekewinter.be.

Laat je betoveren
Vorig jaar was Putteke Winter een groot succes, en dit jaar kunnen we uitpakken met 8 verschillende locaties. Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Laat je betoveren en verwarmen, en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt! Alle data, locaties en meer info op www.puttekewinter.be.
Wanneer: oktober 2018 – januari 2019
Waar: In verschillende domeinen in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen
12/10/2018  – Magisch slotfeest @ Provinciedomein Kessel-Lo (Leuven)
24/11/2018 – Putteke Winter @ Provinciedomein Het Vinne (Zoutleeuw)
24/11/2018 – Putteke Winter @ Provinciaal Domein De Ster (Sint-Niklaas)
30/11/2018 – Putteke Winter@ Domein De Gavers (Harelbeke)
1/12/2018  – Putteke Winter@ Provinciedomein Halve Maan (Diest)
7 & 8/12/2018 – Putteke Winter @ Provinciaal Recreatiedomein De Schorre (Boom)
14/12/2018  – Wintersfeer@ Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer (Mol)
11/01/2019  – Putteke Winter@ Provinciedomein Huizingen (Huizingen, Beersel)

Website: www.puttekewinter.be

Social media: #puttekewinter – www.facebook.com/pages/puttekewinter

Foto: Putteke Winter in De Schorre 2017 – Copyright: De Schorre – Fenn Photography