We willen allemaal zo normaal mogelijk zijn, maar vaak heeft die drang niets te maken met wat er zich echt in ons afspeelt. Wel met ons verlangen om erbij te horen, om deel uitmaken van het geheel. In Mikado Remix onderzoekt Louis Vanhaverbeke – bricoleur bij uitstek – de grenzen van de normaliteit. Letterlijk en figuurlijk. Met Herashekkens, opslagdozen en een plonkast bouwt, boort en stapelt hij, intussen muzikaal uitkienend wat hem dwars zit.

van en met: Louis Vanhaverbeke
dramaturgie: Dries Douibi
videografie: Freek Willems
licht- en geluidstechniek: Bart Huybrechts
techniek: Philippe Digneffe, Simon Van den Abeele
productie CAMPO
coproductie Kunstenfestivaldesarts 2018, Beursschouwburg, le phénix, scène nationale Valenciennes, european creative hub
met residentiële steun van Malpertuis, PACT Zollverein, Grand Theatre, De Grote Post, Arc – artist residency, Pianofabriek
Deze voorstelling speelt hier in het kader van Love at first Sight: een festival in hartje Antwerpen met werk van (nieuwe) artiesten, samengesteld door Arenberg, De Studio, Kultuurfaktorij Monty, d e t h e a t e r m a k e r, Troubleyn/Jan Fabre, Zuidpool, Toneelhuis, Het Bos en deSingel.
Info & foto: www.destudio.com