Op 4 en 5 september maakt Ladies at the Movies een trip down memory lane!
Tell you more, tell you more? Wel, ‘Grease’ is intussen 40 jaar jong en swingt nog steeds als de beste! Smelt tijdens deze reprise (opnieuw) voor het heerlijk romantische liefdesverhaal van Danny en Sandy. En bereid je voor op de onweerstaanbare ‘dance battle’ tussen de T-Birds en de Pink Ladies!
Beleef een super-nostalgische avond met Grease, de ultieme klassieker met John Travolta en Olivia Newton-John.
De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika. Daar wordt zij verliefd op Danny. Maar aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan de vakantie. Als haar ouders besluiten om toch in Amerika te blijven, komt Sandy heel toevallig op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar geluk maar van korte duur, want de Danny van vakantie blijkt op school een stoere bink te zijn die bij de T-Birds hoort. En daarom heeft hij een bepaald imago hoog te houden. Sandy probeert vriendschap te sluiten met de populairste meiden van de school, de Pink Ladies. Maar door haar truttige voorkomen blijft zij een eenling. Een verandering is nodig.
Kom elke maand samen met je vriendinnen naar Ladies at the Movies voor een briljant avondje uit! Film en animatie, een lekker glas, een zoet, zout of hartig hapje en een cadeautje. Meer info op kinepolis.be/ladies

Acteurs: Olivia Newton-John en John Travolta

Foto’s: www.kinepolis.be