Rupert Everett zal aanwezig zijn op de avant-première op zondag 9 september op het Filmfestival Oostende! Hij krijgt ook een ster op de Oostendse Walk of Fame. Iedereen kan de sterlegging bijwonen op zondag 9 september om 16u00 op de zeedijk ter hoogte van de Venetiaanse Gaanderijen!
Everett, bekend van o.a. My Best Friends Wedding en Shakespeare in Love mag ook een ster onthullen op de Walk of Fame. Kom om 16u00 naar de zeedijk als je de acteur in levende lijve wil ontmoeten!
Synopsis
Het stilgezwegen verhaal van de laatste tragische dagen van de Ierse toneelschrijver en poëet Oscar Wilde. De film neemt ons mee tijdens zijn laatste nachtelijke tocht doorheen Parijs. Rupert Everett schreef, regisseerde en nam de titelrol voor zijn rekening. Hij boetseerde zo een prachtig portret van één van de beroemdste auteurs ooit: een diep ontroerend en geweldig vertolkte parabel over passie en verlossing. De film werd genomineerd voor een Teddy Award tijdens de Berlinale – de prijs voor beste queer film.

Acteurs: Rupert Everett, Colin Firth, Hugh Dancy, Emily Watson, Tom Wilkinson.

Regie: Rupert Everett.

Foto: www.filmfestivaloostende.be