Ben je een liefhebber van illustratie? Kom dan vanaf 17 augustus zeker langs in het bezoekerscentrum van het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark. Greet Verbruggen, alias La fee verte, stelt er enkele van haar werken tentoon. Greet laat zich graag inspireren door de natuur, dieren, lange wandelingen, folklore en verhalen. Alle werken zijn handgemaakt in waterverf of gouache. Ze is van kindsbeen af bezig geweest met tekenen, en ontwikkelde in al die jaren een heel eigen poëtische stijl. Je kunt de expo elke weekdag tussen 8:30 en 17 uur bezoeken, tot en met 15 oktober.

Wanneer: van 17 augustus tot 12 oktober 2018, elke weekdag tussen 8:30 en 17 uur

Waar: Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark , Ridder Dessainlaan 65, 2800 Mechelen

Deelnameprijs: gratis
Website:
www.commedesrenards.com
www.provincieantwerpen.be

Social media:
www.facebook.com/vrijbroekpark
www.facebook.com/lafeeverte

Foto: Witte vos – Copyright: La fee verte / Provincie Antwerpen