Nog even en hij is weer voorbij, die zalige zomer. Maar de honger van SOMMAR blijft groot. De ‘not your ordinary’ SOMMARbar zit soms letterlijk op hete kolen om in augustus een heleboel onvergetelijke SOMMAR- days & nights te organiseren. Jullie zijn meer dan welkom om de komende weken een keertje binnen te wandelen en het magische SOMMAR in al zijn facetten te beleven. En hopelijk vinden jullie ook redactioneel nog wat plek om onze events in de spotlights te zetten!?

14 augustus Hot & Steamy ‘Mossel’ Eve
De avond voor een vrije ‘moederkes’dag eten we mosselen ‘met de lichtjes van’ op de achtergrond en dansen we de nacht in. Kwestie van het ‘echte’ mosselseizoen in gang te zetten zoals het hoort. Op het menu: héél veel sappige mosselen en de lekkerste tunes by DJ HULK. Reserveren is een must.

19 augustus Antwerp Petanque Championship nr2
Op massale vraag na de geslaagde warming-up in juli is het coolste petanque-kampioenschap van België terug voor een tweede aflevering. SOMMAR neemt de ‘beats, bites en balls’ voor zijn rekening. Aan de vele duo’s om opnieuw een verbeten strijd op het grint te leggen en zonder verpinken te ballen voor de fel begeerde titel van Antwerpse SOMMAR-petanquekampioenen. Waar zitten ze, die toppers?

24 augustus Vrijspel
Het partyconcept Vrijspel laat er geen gras over groeien en houdt 24 augustus opnieuw halt aan onze hangar 26-27. Vrijspel serveert de smakelijkste disco en funky housevibes. En dat al vanaf 17u: day & night speelplezier dus. Achter de decks zorgen Leesa, Vlem, C-Me, Frauss en SKNDL Sounds voor vuurwerk.

25 augustus Delfino & Friends
Mister Delafino nog moeten voorstellen is hetzelfde als aan een rasechte sinjoor vragen welke stad ons land op de kaart zet. Delafino groeide na enkele decennia dienst uit tot een muziekbrand op zichzelf. Hij leeft en ademt sweet music: van Ibizavibes tot diepere housemusic. Een nieuwe topcollab voor SOMMAR. ‘Delafino meets the sweet SOMMAR people’ in onze urban oasis.

31 augustus Plak Pollekes
Wat zeggen ze altijd bij Plak Pollekes: we zien ons niet als het hipste dan wel het lekkerste concept en we hebben tegelijk de hipste vrienden. Logisch dat Plak Pollekes heel graag hun ding komen doen bij SOMMAR. Denk aan Iberico varkensribben, smoked chicken wings en een machtige ‘pulled rib sandwich’, rustieke salades, rozemarijn patatjes, de vermaarde Plak Pollekes signature barbequesaus en het knapperigste gegrild BBQ-brood van Vlaanderen. Dj Laurence, de Draai Pollekes en een verrukkelijke mistery-guest begeleiden het eetfestijn met vette tunes.

14 en 15 september Closing Weekend
SOMMAR op zijn best om de zomer af te sluiten en iedereen de allerlaatste keer – wat 2018 althans betreft – onder te dompelen in de onversneden SOMMAR-madness. Meer info over het closingprogramma volgt snel.

Place to be:
SOMMAR, Hangar 26/27, Rijnkaai 101, 2000 Antwerpen

INFO:
www.sommar.be
@PEOPLEOFSOMMAR

Contact SOMMAR:
Jim Cantens
jim@sommar.be
0497 60 60 50

Foto’s: Holy2