Op zondag 9 september verwelkomt Filmfestival Oostende dé wereldster van alle actiefilms, nl. Jean-Claude Van Damme, op haar rode loper, naar aanleiding van zijn nieuwe film LUKAS. Ook Sam Louwyck en Kevin Janssens worden in Oostende verwacht. Zij vertolken immers ook een belangrijke rol in de film LUKAS,  in een regie van Julien Leclercq.
Met een carrière die maar niet lijkt te stoppen is het vanzelfsprekend dat JCVD een ster krijgt op de Oostendse Walk of Fame. Iedereen kan de sterlegging bijwonen op zondag 9 september om 19u00 op de zeedijk ter hoogte van de Venetiaanse Gaanderijen!

Synopsis:
Drie grote Belgische acteurs spelen samen in deze Franse actiethriller van formaat. Jean-Claude Van Damme speelt een buitenwipper die gedwongen wordt om samen te werken met de politie. Het is zijn laatste kans om het hoederecht over zijn 8-jarige dochtertje niet te verliezen. Zijn missie? Binnendringen in een gevaarlijke Nederlandse organisatie die geregeld geld witwast. Vlaamse acteurs Kevin Janssens (Master FFO16) en Sam Louwyck spelen ook mee.

Acteurs: Jean-Claude Van Damme, Kevin Janssens en Sam Louwyck

Regie: Julien Leclercq

Foto: www.filmfestivaloostende.be