Het drugsondersteuningsteam van de Antwerpse politie hield dit weekend toezicht op een muziekfestival in Berchem. Ze konden twee verdachten op heterdaad betrappen toen ze cocaïne op het festival wilden binnensmokkelen. Bij een huiszoeking werd een grote hoeveelheid drugs en cash geld in beslag genomen.

De organisatie van het festival voert een strikt anti-drugsbeleid en werkte samen met de politie om mogelijke dealers te vatten. De inspecteurs van het drugsondersteuningsteam konden twee verdachten op heterdaad betrappen toen ze probeerden om cocaïne op het festival binnen te smokkelen. Beide verdachten werden gearresteerd. De politie voerde een huiszoeking uit bij de verdachten en kon nog een grote hoeveelheid drugs en cash geld in beslag nemen. De twee verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
Volledig overzicht inbeslagnames:
519 gram cocaïne
12 537 euro
4 precisieweegschalen
1 personenwagen
5 gsm-toestellen
770 gripzakjes

Foto: Politie Antwerpen