Op woensdag 18 juli 2018 heropent het Museum Kunst & Geschiedenis de deuren. Een uitgelezen kans om de prachtige permanente collecties én de tijdelijke tentoonstellingen te (her)ontdekken aan verminderde prijs!
Het Museum Kunst & Geschiedenis in het Jubelpark in Brussel vernieuwt. Zo draagt het museum sinds dit voorjaar een nieuwe naam die de lading beter dekt (Jubelparkmuseum werd Museum Kunst & Geschiedenis) en is er een nieuwe website (www.artandhistory.museum). De voorbije weken was het museum gesloten wegens renovaties en voorbereidingen van de NAVO-top die gedeeltelijk in het museum plaatsvond.
Vanaf woensdag 18 juni nodigen we iedereen uit om ons museum te (her)ontdekken. Dit kan tijdelijk aan gereduceerd tarief: u betaalt slechts 10 euro voor een bezoek aan zowel de permanente collecties als de tijdelijke tentoonstellingen (Wolfers & Horta: http://www.kmkg-mrah.be/nl/node/4305, Van Tiepolo tot Richter, dialoog in Europa: http://www.kmkg-mrah.be/nl/node/4586). Profiteer ervan, deze actie is maar tijdelijk van toepassing!

Foto: Museum Kunst & Geschiedenis