Zin in een lekkere snack maar wil je het liever gezond houden? Dan zijn de maïschips van Biosaurus exact wat je zoekt. Boordevol smaak, mineralen en vitaminen maar zonder transvetten, cholesterol en kunstmatige smaakstoffen. Allemaal biologisch! En dat in drie verschillende varianten: kaas, ketchup en zeezout. De leuke dinovormpjes zullen bovendien zeker de kids kunnen bekoren. Speel- en smulplezier verzekerd!
Dolle dino’s als healthy hapje
De maïschips van Biosaurus zijn de ideale snack voor jong en oud. Dankzij de leuke dino’s op de verpakking en de chips in dinovorm zijn ze zeker de favoriet van de kids. Maar ook volwassenen zijn verzot op deze lekkernij. Niet alleen omdat de maïschips verrukkelijk zijn, maar ook omdat ze gezond zijn. Zo bevatten ze geen transvetten of cholesterol omdat ze niet gefrituurd zijn maar ovengebakken op lage temperatuur waardoor ze rijk zijn aan mineralen en vitamines.
Bovendien zijn de snacks glutenvrij.
Bio en boordevol smaak
Ook leuk: alle producten komen van rasechte bioboeren. Er zijn dus geen chemicaliën of kunstmatige smaakstoffen toegevoegd. Maar smaakvol is Biosaurus zeker! Je kan zelfs kiezen uit drie verschillende varianten. IGOR heeft een verrukkelijke kaassmaak. Verzot op ketchup? Dan zal BABE je zeker kunnen bekoren. JUNIOR ten slotte heeft een lekker zeezoutaroma. Wij willen ze alvast allemaal proeven!
De chips zijn beschikbaar in verpakkingen van 15g en 50g.
Prijzen:
€ 0,55 (15g)
€ 0,99 (50g)

Foto’s: Primetime Communication