Na de vorige succesvolle edities is er tijdens de zomermaanden vanaf 16 juli een nieuwe Speel-O-Rama. Neem deel aan creatieve workshops en open ateliers of leef je uit op de springkastelen en klimattracties.
Makkelijk en betaalbaar
Bij Speel-O-Rama hoef je je vooraf niet in te schrijven. Je betaalt ter plaatste 2 euro (cash of bancontact) voor een ganse dag spelplezier en je kan onmiddellijk deelnemen. Een dagje Speel-O-Rama duurt van 10 tot 16.30 uur.

Wie moet betalen? Iedereen die binnenkomt, behalve baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar. Kinderen tot 7 jaar moeten wel vergezeld worden door een volwassene.
Speel-O-Rama werkt met een systeem van gekleurde polsbandjes.
De rode bandjes zijn voor kinderen tussen 7 en 13 jaar die niet buiten het domein mogen tot een ouder ze komt afhalen. Deze kinderen mogen vrij rond lopen binnen het domein. Als ze een hele dag blijven, hebben ze zelf eten en drinken bij. Bij het binnenkomen worden ze op weg geholpen door een animator, daarna zijn vrij. Kinderen die alleen naar huis mogen, krijgen een groen bandje.
Dit maak je mee!
Er zijn verschillende open ateliers rond bouw, technologie, toneel en knutselen. Alle ateliers en workshops hebben een andere invalshoek maar blijven wel steeds binnen hetzelfde thema: ‘MAAK HET MEE!’
En dan zijn er nog de attracties of de springkastelen waarop je kan klimmen en springen.
Ontdek het volledige programma op www.speelorama.be. Of kom het gewoon ter plekke zelf ontdekken.
Steek zeker je A-kaart op zak en spaar een puntje aan de A-kaartzuil!
Jeugddienst district Antwerpen
Arenbergstraat 7, 2000 Antwerpen
tel. 03 338 34 78
jeugddienst.antwerpen@stad.antwerpen

Foto & video: Stad Antwerpen