Deze fietsroute bezorgt u een ontspannen dag. Mooie panorama’s en groene plekjes wisselen af met prachtige kunst en architectuur. Haal uw gratis plan af in een van de bezoekerscentra, spring op de fiets en relax.
U fietst comfortabel en op eigen tempo via gemakkelijk te volgen fietsknooppunten. Op korte tijd ziet u heel veel. Van het Havenhuis, het Eilandje en het MAS in het uiterste noorden tot het Nieuw Gerechtshof en het groene park aan het Middelheimmuseum in het zuiden. Speciaal zijn ook de Zurenborgwijk en de Kaaien.
Uw honger of dorst kan u stillen in de museumbuurt op het trendy Zuid. Of waarom niet afstappen voor een picknick in het Rivierenhof?
Haal uw gratis fietsplan af
Haal uw gratis fietsplan af bij de bezoekerscentra van Visit Antwerpen op de Grote Markt of in het Centraal Station. Of download de route voor uw smartphone op www.visitantwerpen.be.
Fietsroute​ Easy-Going
31,5 kilometer
inpikken kan aan elk fietsknooppunt​.

Foto: Stad Antwerpen