Kroont uw team zich tot ploeg van ’t Stad? Niet in het voetbal, maar in de zesde Grote Antwerpse Stadsquiz tijdens het Bollekesfeest op vrijdag 17 augustus. Schrijf uw ploeg gratis in en probeer alvast deze tien Antwerpse vragen te beantwoorden.
De Grote Antwerpse Stadsquiz, dat is een avond vol leuke quizvragen gepresenteerd door Cath Luyten en Stany Crets. En dankzij de Nationale Loterij wint iedereen. Schrijf uw ploeg snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.
Test uw kennis over Antwerpen
De vragen worden zoals elk jaar samengesteld door een team van ervaren tv-quizredacteurs. Een minder ervaren team van antwerpen.be-redacteurs stelde deze Antwerpse miniquiz voor u samen. Beantwoord de tien vragen en test uw kennis over Antwerpen.
Meer info
Grote Antwerpse Stadsquiz
vrijdag 17 augustus, 20-23 uur
Sint-Andriesplaats, Antwerpen-Centrum
Schrijf uw quizploeg in op Visit Antwerpen.
gratis
Foto: www.antwerpen.be