Naar goede gewoonte zetten we in Lier de zomer feestelijk in. Naast Lier Feest en Zomer in het Park, is het ook bij de handelaars in de Antwerpsestraat en een deel van Kartuizersvest feest tijdens de Summer Kick Off op zaterdag 23 en zondag 24 juni. Heel dit weekend zijn de winkels open, kan je kraampjes van verschillende handelaars ontdekken, koopjes doen en genieten van lekker eten en drinken. Voeg daar nog animaties bij voor het hele gezin en shoppen in Lier wordt nog leuker en gezelliger!
Zo kan je op zaterdag magische steltenlopers tegenkomen of een keukenconcert bijwonen. Zondag kan je genieten van ‘The Slampampers’. Ze combineren jump-‘n-jive, doowop, close harmony singing en een verdwaalde rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet. Voor de kleintjes zijn er nog heel wat extra’s voorzien: kindergrime, clown Öscr, een springkasteel, paardenmolen en viskraam, de kinderfuif van Lier Feest op zondag, … en zoveel meer!
Het programma van Lier Feest en Zomer in het Park vind je op www.lierfeest.be en www.zomerinhetpark.be.

Summer Kick Off
za 23 juni van 10 tot 18 uur
& zo 24 juni van 14 tot 18 uur
www.shoppeninlier.be

Ga jij erbij zijn? Laat het ons weten op Facebook!

Verkeersmaatregelen
Je kan de verkeersmaatregelen ook nalezen op www.lier.be, zoek op ‘Summer Kick Off’.
Op zaterdag 23 juni valt de Summer Kick Off samen met de organisatie van het Rode Plein met WK-dorp op de Grote Markt voor de match van de Rode Duivels om 14 uur. Hiervoor is de Grote Markt afgesloten voor alle verkeer van 11 tot 21 uur.
De zaterdagmarkt van 23 juni verhuist voor de gelegenheid naar het Renaat Veremansplein en omgeving. Kartuizersvest wordt tussen 4 en 14 uur tussen Kantstraat en F. Peltzerstraat opengesteld voor verkeer in 2 richtingen.
Florent Van Cauwenberghstraat, Lisperstraat zijn doodlopend ter hoogte van de Grote Markt. In beide straten geldt: tweerichtingsverkeer voor plaatselijk verkeer en een parkeerverbod.
Antwerpsestraat en het stuk Kartuizersvest tussen Vervlietstraat en Antwerpsestraat wordt afgesloten van zaterdag 23 juni 9 uur tot zondag 24 juni 20 uur.
Het kruispunt van Antwerpsestraat met Anton Bergmannlaan blijft open voor verkeer. Opgelet: tijdens de zaterdagmarkt aan het Renaat Veremansplein zal de Anton Bergmannlaan tijdelijk wel doodlopend zijn.
Kolveniersvest wordt doodlopend en opengesteld voor tweerichtingsverkeer. Kartuizersvest wordt doodlopend en opengesteld voor tweerichtingsverkeer tussen Parelstraat en Vervlietstraat.
Rolwagenstraat is afgesloten aan de Antwerpsestraat.
Parkeerverbod in Antwerpsestraat, Kolveniersvest en een deel van Kartuizersvest van zaterdag 23 juni 8 uur tot zondag 24 juni 20 uur.
Lijnbussen volgen een omleiding. Kijk je persoonlijke route na op www.delijn.be.

⇒ Meer info over de evenementen eind juni: www.shoppeninlier.be – www.zomerinhetpark.be – www.lierfeest.be – www.facebook.com/rodepleinlier.
⇒ Meer info over de verkeersmaatregelen van deze evenementen vind je op www.lier.be, zoek op ‘verkeersbericht’.