Of het nu gaat om fashionitems, interieuraccessoires of cadeautjes, met Pilot Pintor-markers zijn de DIY mogelijkheden eindeloos. Het zijn handige verfstiften metpigmentrijke inkt die werkelijk elk oppervlak dekt. Hiermee versier je dus alles!  Zelfs de meest poreuze of donkere materialen. Extra leuk: naast de Pintor-markers is er ook de DIY set waarmee je je eigen tote bag kan maken. Met in totaal 24 verschillende kleuren kan je je helemaal uitleven.
Ultradekkend en multi-oppervlak
Pilot Pintor-markers. Dat zijn kleurrijke verfstiften waar iedere creatieveling mee aan de slag kan gaan. Zo dekt de pigmentrijke inkt op waterbasis elk oppervlak. Zelfs het donkerste! Ook houdt deze inkt op elk type materiaal. Van hout over glas tot stof en metaal. Even vernissen of strijken en jouw creatie blijft bewaard. Daarnaast zijn de stiften beschikbaar in 24 verschillende kleuren: 12 vrolijke, 6 pastel en 6 metallic. En zijn er twee puntdiktes: fijn (1 mm) en medium (1,4 mm). Zo zijn de kleurencombinaties en nuances eindeloos.
Met deze stiften kan je je dus helemaal uitleven. Of het nu voor kleine DIY projectjes is, om te knutselen met kinderen of voor beginnende artiesten. De Pintor-stiften zijn ideaal. Wil je je garderobe een persoonlijke toets geven, je interieuraccessoires een finishing touch geven of zelfs je bestek pimpen? Alles kan!
Trendy tote bag
Ook leuk in het Pintor-gamma: de DIY sets! Onze favoriet? Die om je tote bag te personaliseren. Het ontwerp is van designmerk OMY en jij kan het naar hartenlust verder vormgeven. Zo maak je van deze handige tas meteen een fashionstatement. Ideaal om tijdens de zomer mee te nemen naar het strand, op de festival- of campingweide, of tijdens een leuke citytrip.
Inspiratie opdoen? Dat kan op de Pintor-website.

Foto: Primetime Communication