25 jaar geleden deed Spielberg de wereld op zijn grondvesten daveren (letterlijk!) met de release van Jurassic Park.
Ongeziene special effects deden dino’s terug tot leven komen in wat voor veel mensen dé ultieme bioscoopervaring was. Met Movie Classics doen we je op 19 maart het ware gevoel van cinema-magie herbeleven! Hoerrrrooaaarrr!
Wetenschappers slagen er in om dinosauriërs te klonen uit een druppel dino-bloed afkomstig uit een mug. Miljonair John Hammond bouwt een groot thema-park om de gekloonde dino’s aan het publiek te laten zien. Een select groepje wordt door Hammond uitgenodigd om voor de officiële opening een kijkje te nemen.
Jurassic Park wordt 25 jaar en dat mogen we niet onopgemerkt laten passeren.
Herbeleef de klassieker uit de 90’s nog een laatste keer op groot scherm tijdens onze Movie Classics! Maandag 19 maart.
Zin in nog meer 90’s nostalgie? Ga dan op zaterdag 7 april naar I love the 90’s – The party in Ethias Arena Hasselt!

Acteurs: Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum

Foto’s: www.kinepolis.be