Het weelderige regenwoud, de actieve vulkanen en mystieke tempels, dit alles en meer ervaar je ten volle in Java. Helemaal zen word je in Borobudur, het grootste boeddhistische complex ter wereld. Voeg aan deze mix nog een tochtje naar de top van een vulkaan, een rit met de 4×4 en de luxe van de meest comfortabele hotels toe en je weet dat je gaat genieten met een grote G.

Maar daar stopt het niet …

Want ook Bali staat nog op het programma. Wie Bali zegt begint spontaan te dromen. Dit paradijsje op aarde heeft alles waar je maar naar snakt. Felgroene rijstvelden, blauwe baaien en een uiterst charmante bevolking. Wat we je voorschotelen? De onvervalste romantiek van Tanah Lot bij zonsondergang, een onvergetelijke snorkeltrip, de betoverende rijstterrassen en Ubud, hét mooiste plekje van Bali.

Je merkt het, het beste van Indonesië krijg je hier in één fantastische rondreis. Duik in het programma, laat je verbeelding werken en maak je droom waar. Wij schenken je alle ‘Colours of Asia’!
​​​​​​Inbegrepen: Vluchten met THAI, vervoer in privéwagen met airco, 12 nachten verblijf in charme hotels, Engelstalige privégids, alle vermelde bezoeken en entreegelden.

Foto’s: www.connections.be