Deel 7 in de succesvolle boomhutreeks.
Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de tent van een waarzegster binnen en laat je toekomst voorspellen door Mevrouw Weetallesal, en besluit of je wel of juist niet op de geheimzinnige grote rode knop zult drukken…
Dus waar wacht je op? Kom naar boven!
Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de eenennegentigste verdieping.
‘Waanzinig absurde humor! In welke dip je ook zit, het lezen van dit boek haalt je er zo weer uit. De werkelijk absurde tekeningen geven het boek een fijn en goed gevoel. Dit is een boek niet alleen voor jongeren, maar het kan zeker geen kwaad indien de volwassenen het ook zouden lezen. Misschien kunnen die laatsten nog iets leren over menselijke verhoudingen. Moet gelezen worden!’
Hardcover; 371 pagina’s.

Auteur: Andy Griffiths & Terry Denton
Titel: De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen
Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 978 94 0144311 1
Thema: jeugd; humor
Prijs: € 14,99