Op donderdag 1 maart is het Complimentendag. Dankzij een grote actie van pennenfabrikant Pilot kan jij jouw complimentjes op een leuke manier delen. Laat jouw handgeschreven boodschap of complimentje achter aan een van de treinstations waar Pilot aanwezig zal zijn: Gent-Sint-Pieters, Antwerpen-Centraal, Brussel-Zuid of Namen (TBC).  Lekker old school, maar niets zo leuk als een persoonlijk berichtje.
Pilot Wall voor persoonlijke complimentjes
Naar aanleiding van Complimentendag zal je in verschillende treinstations een reuzegrote Pilot Wall tegenkomen. Een muur gemaakt door Pilot waarop je als voorbijganger een complimentje kan schrijven. Voor een vriend of vriendin, broer of zus, collega … alles kan! Want Complimentendag is de perfecte aangelegenheid om die ene speciale persoon in de bloemetjes te zetten. Naast de levensgrote muur, krijg je er ook leuke kaartjes en een Pilot-pen. Zo kan je niet alleen aan de stations je complimentje achterlaten, maar kan je je boodschappen ook verder verspreiden.
#Happywriting voor een #happyworld
De reden voor deze actie rond Complimentendag is Pilots motto: #happywriting. Dat is plezier beleven aan schrijven, tekenen en kribbelen. Maar ook een ander er hiermee een plezier mee doen. Jouw appreciatie delen via handgeschreven kaartjes is dan ook een leuke manier om Complimentendag te vieren.
Programma
Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid: van 6 uur tot 10 uur.
Gent-Sint-Pieters en Namen: van 15 uur tot 19 uur.
Pilot is een van oorsprong Japanse schrijfwarenfabrikant. Met al 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van pennen, klom het bedrijf op naar de 2de plaats op wereldniveau. Onder het motto #happywriting leert Pilot de wereld plezier beleven aan schrijven, tekenen en kribbelen. En daarom ontwikkelden ze een pen voor ieders hand. De rode draad bij Pilot? Innovatie! Hun onderzoeken leverden al nieuwe vloeibare inkten, gel inkten en de populaire Frixion-technologie op. Daarnaast zet Pilot zich volop in voor milieubehoud door pennen te vervaardigen uit gerecycleerd plastic. #Happywriting voor een #happyplanet dus!

Foto: Primetime Communication