Zijn de goede voornemens bij velen op fysiek vlak ondertussen al wat afgezwakt? Of erger: sommigen zijn er misschien nooit mee begonnen?  Dan lanceert sport- en healthcentrum David Lloyd Antwerpen (Edegem) een innovatieve tool om iedereen daarbij een handje te helpen: de Temptation Blocker. Deze webbased plug-in is makkelijk te downloaden en personaliseert de digitale wereld door bepaalde online content te blokkeren, die mogelijk een bedreiging vormt voor de gestelde goede voornemens. De Temptation Blocker groeide in de UK – het thuisland van David Lloyd – in geen tijd uit tot een enorme hit.
De Temptation Blocker stelt iedereen in staat om aan de hand van de eigen  doelstellingen en goede voornemens bepaalde content of verleidingen online te blokkeren. De gebruiker personaliseert op deze manier zijn digitale wereld die zo de ideale partner wordt om te streven naar een betere fysieke conditie. Er is de keuze uit vijf categorieën:

Help mij geen geld meer uit te geven aan …
Help mij niet langer afgeleid te worden door …
Help mij te bezuinigen op …
Help mij mijn inname van … te verminderen
Help mij te voorkomen dat ik iets lees over …
Elke categorie laat toe aan te geven welke gewoontes moeten opgegeven worden. Dat kan gaan van brood tot chocolade, afhaalrestaurants, junkfood, pasta’s, culinaire verleidingen, friet tot ook niet-voedsel gerelateerde items zoals kleding, make-up of bepaalde feestdagen bijvoorbeeld.
David Lloyd Antwerpen
Kattenbroek 3 – 2650 Edegem

Info: https://www.davidlloyd.be/David-Lloyd-Leisure-Press/Temptation-blocker

Contact: Marketing Manager David Lloyd Antwerpen, Sigal Rabinovitz
03-451.30.30 of +32 (0)485 22 76 67

Foto: Holy2