Carrefour België versterkt zijn omnichannel aanbod. Vanaf nu worden de kosten met meer dan een derde verminderd, of worden ze zelfs gratis, voor bestellingen die op Drive worden geplaatst. Zo biedt Carrefour de goedkoopste thuislevering in de Belgische retail.

Carrefour verlaagt de kosten voor de voorbereiding en thuislevering van € 14,45 naar € 9,50 (-34%) voor bestellingen die op Carrefour.eu geplaatst en door PostNL of Parcify geleverd worden. Voor elke bestelling boven € 150 worden ze zelfs gratis.

Ter herinnering, thuislevering is gratis voor bestellingen van de Simply You Box. Als de klant het wenst, kan de maaltijdbox ook in de winkel worden opgehaald.

Andere bestellingen – multimedia, huishoudapparaten, baby, speelgoed, cultuur & vrije tijd, DIY & tuin of home – worden gratis in de winkel en gratis thuisgeleverd, voor bestellingen boven € 50.

Met deze verschillende distributiekanalen biedt Carrefour elke klant de mogelijkheid om zijn boodschappen (food of non-food) te doen wanneer en hoe hij dat wil, geleverd op het moment dat hem het beste past, voor de laagste prijs in België of gratis.