Canada is trendy en daar zijn wel miljoenen redenen voor te bedenken, maar die ervaar je ongetwijfeld zelf gedurende deze selfdrive. Vertrekkend vanuit het levendige Vancouver, een paradijs voor hippe vogels en smulpapen, rijd je naar het minstens even betoverende Victoria, de hoofdstad van British Columbia, om vervolgens in het Pacific Rim National Park te arriveren. Stroop je mouwen op, want hier ga je met de zodiac zwarte beren en walvissen spotten, maar één van de vele mogelijkheden hier. Drie nachten lang verblijf je in Tofino, zowat het paradijs op aarde. Een once-in-a-lifetime experience dat garanderen we je en 2 ervaringen die terecht in onze Ultimate top 100 staan.

Na een vlucht vanuit Amsterdam met United zet je voet op Canadese bodem. Daar staat je huurwagen op je te wachten voor de trip van je leven. 9 dagen trek je door adembenemende landschappen, immense wouden en spiegelende meren. Maar uiteraard pik je ook Vancouver zelf en heel wat leuke ervaringen mee. Met een zodiac ga je op walvis- en berensafari, terwijl de prachtige natuur van het Pacific Rim National Park je betovert. Twee keer maak je ook een oversteek met een ferry: wat een avontuur! Dat je overigens terug afsluit in het charmante Vancouver.

Inclusief: rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam in K-klasse met United, 9 dagen huurwagen, walvis- en berensafari (6 uur), 2 x oversteek met de ferry, 8 overnachtingen in comfortabele hotels.

VANCOUVER DELUXE
​​​​​​​
Mag het net wat meer zijn? Dan is een upgrade naar het Black Rock Ocean Front Resort een aanrader. Dit luxueuze resort is tegen een rotspartij gebouwd en kijkt uit over de Stille Oceaan. Het grenst aan het Pacific Rim National Park op slechts 30 minuten van Tofino. De moderne studio suites zijn gloednieuw en van alle comfort voorzien. Zicht op het nationale park of de oceaan gegarandeerd!

Foto’s: www.connections.be