Op 14 maart 2018 organiseert JCI Lier voor de vierde maal het event Jobmatch 2018. Eén van de grootste uitdagingen voor ondernemingen, de komende jaren, is het vinden & behouden van werknemers. En we zijn op zoek naar bedrijven en mensen die een nieuwe uitdaging zoeken. In de Stad Lier bestaat de uitdaging op enerzijds de hoge jeugdwerkloosheid, anderzijds de blijvende focus op 55+. Ze rekenen op o.a. JCI Jobmatch om een positieve boodschap te verspreiden. Anno 2018 willen werknemers zich kunnen identificeren met het bedrijf waarvoor ze werken. Het is niet meer éénrichtingsverkeer (werkgever beslist), maar ook de werknemer legt zijn gewicht in de schaal tijdens het sollicitatieproces.
SUPERCHARGE je toekomst, op 1 namiddag!
Ook tijdens deze editie is de rode draad een event waar bedrijven op zoek zijn naar de witte raven, met de bovenvermelde focus van Stad Lier. Deze bedrijven en partners zorgen voor de basis van onze succesformule. Bedrijven zoals VDAB, Randstad, Defensie, Electro Zwijsen en HR Rail (NMBS) zijn opnieuw aan boord. We zijn volop bezig om de reeds bevestigde partners online te plaatsen. Voor de bedrijven wordt er voor aanvang van Jobmatch, een netwerkmoment georganiseerd. Keynotes zorgen voor extra content. De laatste hand wordt gelegd om in te spelen op het sollicitatieproces, jeugdwerkloosheid en 55+. De eerste spreker kunnen we met trots aankondigen: Merkstrategie en brandexpert Stef Verbeeck praat over de valkuilen anno 2018 en waarom jij kan werken aan jouw merk.
Voor wie?
De bezoekers zijn enerzijds mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een job. Anderzijds bieden onze deelnemende bedrijven bepaalde profielen aan, waar we in samenwerking met VDAB doelgerichte mailings gaan versturen op hun database. Dit zorgt voor een hoge scoringspercentage.
Details
Datum: woensdag 14 maart 2018
Uur: 13 t.e.m. 17 uur
Locatie: CC De Mol, Lier
Wil je Jobmatch bezoeken? Deelnemen is gratis, registratie is verplicht.
Ben jij nog op zoek naar nieuwe collega’s? Contacteer mitchel.smedts@jcilier.be.
Wat maakt dit initiatief uniek?
Samenwerking met VDAB, op basis van aangeboden jobs/functies doelgerichte mailings uitsturen.
Het team van JCI werkt voor en na werkuren aan Jobmatch.
De locatie, CC De Mol in Lier.
Het doel is niet om winst te maken, wel om de economie, jobs en de naam JCI te boosten.
De buscampagne start in februari 2018, flyers en posters worden verdeeld via o.a. de werkwinkels van VDAB. De toegang is gratis, inschrijven is verplicht: www.jobmatch2018.be.
Over JCI Lier
JCI Lier is een ambitieuze vereniging voor jonge professionals en ondernemers onder de veertig. Als jonge kamer maakt JCI Lier deel uit van een wereldwijd netwerk van ambitieuze jongeren met een honger naar kennis, een neus voor ambiance en een engagement voor hun maatschappij. Naast haar lokale activiteiten en commissies biedt JCI een actieve werking en (internationale) congressen met voor elk wat wils. En natuurlijk is het de ideale voedingsbodem voor het uitbreiden van uw netwerk en het opbouwen van levenslange vriendschappen.
www.jcilier.be
Over JCI
JCI Lier is een onderdeel van Junior Chamber International, een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen. Door hun engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten groeien zij tot toekomstgerichte ondernemende voortrekkers. De vier basispijlers waarrond JCI-leden evolueren zijn individu, gemeenschap, internationalisme en business. JCI Vlaanderen telt ongeveer 900 leden, verdeeld over 41 lokale afdelingen.
www.jci.cc
Foto: JCI Lier