Can you feel the love tonight? Jazeker, met de valentijnscollectie van WoodWick! Met deze nieuwe geurkaarsen hul je je woonkamer in een-twee-drie in een romantische sfeer. Wij kunnen al niet wachten tot valentijn.
14 februari nadert. Tijd voor een portie romantiek dus! En hoe kan dat beter dan met een gezellige geurkaars? Met WoodWicks nieuwe geuren zoals bakery cupcake, rose en vanilla bean maak je van je woonkamer in no time een liefdesnestje. Bovendien ruiken de kaarsen niet alleen heerlijk, ze zien er ook nog eens leuk uit! Wat dacht je van een hartvormig exemplaar? Of misschien liever de vuurrode variant?
Of mag het voor jou al eens wat anders zijn? Dat kan ook! Met de Botanical Garden-collectievan WoodWick geef je je woonkamer die extra toets. Zo zijn de geurkaarsen Fern en Magnoliatwee nieuwe exemplaren die de bloemist recht in je woonkamer brengen. Zonder hartjes, maar met een leuk plantenmotief. Gezelligheid verzekerd!
Prijzen:
Ellipse: 37,50 euro
Hourglass: 22,50 euro
Foto’s: www.woodwickbelgium.com