Interactieve expo gebaseerd op het boek “Grote Kunst voor Kleine Kenners” van jeugdauteur Thaïs Vanderheyden:
Audioverhaal
Spectaculaire speurtocht doorheen het Fort
Pop-up bookshop
Kom van de krokusvakantie tot en met de paasvakantie naar de eerste expo van ‘Grote Kunst voor Kleine Kenners’! Dit kinderboek van auteur Thaïs Vanderheyden wordt vertaald in een uitdagende doe-expo waarin je op kindermaat kennismaakt met kunst. Acteur Warre Borgmans loodst je met een audiogids doorheen de geschiedenis van de schilderkunst. Dankzij een handig doe- en notitieboekje ontpop je je als bezoeker tot een echte speurneus, want één van de schilderijen werd gestolen! Ga op zoek naar aanwijzingen in het Fort en vind zo het schilderij terug!
MEER INFO: www.grotekunst.be
DATA
10/02 > 15/04/2018
OPENINGSUREN
Woensdagnamiddag 13.00 – 17.00 uur, zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur
Tijdens krokus- & paasvakantie en op feestdagen: alle dagen open 10.00 – 17.00 uur
PRIJZEN
Volwassenen: 8 euro (leden Herita 6 euro)
Kinderen (6 tot 12 jaar): 4 euro
Kinderen (- 6 jaar): gratis

Foto’s: Visit Oostende