Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. De winterwandeling leidt je via verlichte paadjes langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze figuren, wervelende vuurshows en hartverwarmend theater. Verwarm je met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en geniet van sfeervolle livemuziek.
Putteke Winter in De Schorre was in 2015 zo’n overdonderend succes dat er lange wachtrijen ontstonden. Om dit te voorkomen werkte De Schorre vorig jaar voor de eerste keer met online tickets in voorverkoop en werd het aantal bezoekers op 8000 per avond vastgelegd. Ook dit jaar werden de tickets online in voorverkoop aangeboden. Momenteel zijn al meer dan 10.000 tickets de deur uit, verspreid over de twee dagen.
Tickets voor vrijdag 8 december zijn nog te koop in voorverkoop tot donderdag 7 december 23u30. Tickets in voorverkoop voor zaterdag 9 december zijn nog koop tot vrijdag 8 december 23u30. Opgelet, indien vrijdag of zaterdag op voorhand reeds uitverkocht is, stopt de ticketverkoop voor de desbetreffende dag.
Tickets bestellen kan via www.puttekewinter.be of www.deschorre.be. Op deze websites zullen we ook aankondigen of er nog tickets beschikbaar zullen zijn aan de avondkassa.

Wanneer:
Vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2016
18 – 23 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
28580 Boom
Het programma, alle praktische info en een bezoekersplan vindt u op de website www.puttekewinter.be.