Bizobike, is een onderdeel van Bizo Import bvba. Bizobike werd opgericht met als enig doel, mensen te overtuigen om meerecologisch duurzame vormen van transport te gebruiken… Om dit doel te bereiken hebben we ons gericht op het ontwerpen van kwalitatieve en goed geprijsde vouwfietsen, in de volksmond ook wel plooifietsen genoemd.  Bizobike is toegewijd aan het ontwerpen van oplossingen voor groene mobiliteit.  Wij zijn voorstander om mensen, organisaties en overheden te overtuigen om meer vormen van milieuvriendelijker vervoer te gaan gebruiken.

Elk jaar streeft Bizobike naar verbeteringen wat betreft: het rijgedrag, het gewicht, het vouwsysteem, de duurzaamheid van onze manuele en elektrische vouwfietsen.
​W​anneer traditie en innovatie bij elkaar komen, rolt daar altijd een kwaliteitsproduct uit.  Dankzij de ervaring in onderzoek naar de ontwikkeling van een kwalitatief, hoogwaardige elektrische vouwfiets met een innovatief design en de modernste technologieën brengt BIZOBIKE met een officiële licentie van RENAULT, een uniek concept op de markt: “RENAULT XBIZOBIKE”  –  Een elektrische vouwfiets gebaseerd op een doeltreffend stukje techniek van hoge kwaliteit, getest en goedgekeurd door de ingenieurs van RENAULT.
Foto’s: Bizobike