Over 11 dagen is het weer zover! Dan zijn er in gans Vlaanderen verschillende acties naar aanleiding van ‘De Warmste Week’ op Studio Brussel. Ook Mr Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck steekt de handen uit de mouwen en zal op vrijdag 8 december in samenwerking met GO! SBSO Sterrebos – Campus Ter Sterre in Moorslede, die buitengewoon secundair onderwijs aan normaalbegaafde leerlingen met de diagnose autismespectrumstoornis bieden, ‘Rock Sterre for Life’ organiseren. De school zet tijdens een heuse slotshow talrijke acties op poten, maken zelf live radio en onder het motto ‘Iedereen zorgt voor iedereen’ kozen ze om de opbrengsten te schenken aan een nietASS gerichte organisatie, m.n. Het Kinderkankerfonds.
Tussen 16u30 en 22u00 zal MGB2017 Jaimie Deblieck als oud-leerling van de school het team van ‘Rock Sterre for Life’ versterken door mede warme chocolademelk en sleutelhangers te verkopen en zal hij daarnaast ook zijn bijdrage leveren tijdens de sfsluitshow.

| Waar |
Schooldomein van Ter Sterre Passendaalsestraat 26 – 8890 Moorslede

Facebook-pagina: www.facebook.com/Rocksterre
Facebook-event: www.facebook.com/events/1946342068959909/

Foto’s: Mr Gay Belgium