Wie de komende dagen bij Spar gaat winkelen zal naast de traditionele verse soepen, zoals tomatensoep, maar liefst vier nieuwe smaken terugvinden: wortelsoep met gember, geroosterde paprikasoep met mascarpone, waterkerssoep of groene kruidensoep. Zo kan iedereen tijdens de koude winterperiode afwisselen tussen verschillende lekkere soepen.
Spar ontwikkelde vier bijzondere soepen met nét dat tikkeltje meer. Aan enkele bekende recepten gaf Spar een speciale touch, en zo ontstonden vier unieke smaken. Spar voegde gember toe aan de klassieke wortelsoep en mascarpone aan de geroosterde paprikasoep. Verder kan je ook kiezen voor de waterkerssoep of groene kruidensoep.
Nieuwe Spar-soepen volgens eigen recept
De exclusieve recepten voor deze soepen werden bedacht door de ervaren specialisten van Spar. Met veel toewijding ontwikkelden ze de verse soepen door ze uitgebreid te testen en te proeven. Het resultaat is vanaf nu terug te vinden in alle Spar-winkels van Colruyt Group!
Hippe opkrikker
Niet alleen smaakt een warme soep heerlijk wanneer het buiten koud is, maar soepen zijn ook weer helemaal hip. Of het nu gaat om een klassiek recept of een eerder speciale combinatie. Bovendien zit verse soep, zoals die van Spar, boordevol vitamines. Lekker én gezond dus.
Liever zelf soep maken?
Op www.mijnspar.be kan je verschillende recepten ontdekken om nog meer speciale soepen te maken. Ook op Facebook, Instagram en Pinterest kan je inspiratie opdoen voor lekkere en gezonde soepen!
Verkoopprijs: 3,79 euro (650 ml)