Schrik niet als u vanaf komend weekend pakweg David Goffin, David Ferrer, Richard Gasquet, Gaël Monfils of Steve Darcis tegen het lijf loopt in het sport- en healthcentrum van David Lloyd Antwerpen in Edegem. Deze nationale en internationale tennishelden zijn er te gast naar aanleiding van de European Open 2017 die plaatsvindt van 15 tot en met 22 oktober in de Lotto Arena in Antwerpen. Met veel trots mag David Lloyd zich als partner presenteren om het officiële trainingscenter van het ATP-toernooi te hosten. “Het is de eerste keer dat we aan zo’n groot internationaal sportevent meewerken”, vertelt Sigal Rabinovitz, Marketing Manager van David Lloyd Antwerpen. “En daar zijn we natuurlijk heel fier op. Je ontvangt niet elke dag zulke tennishelden op de club. Laat staan dat je mee de schouders kan zetten onder een prestigieus tornooi van het nagenoeg allerhoogste niveau ter wereld. Tennis speelt voor ons ook een steeds prominentere rol in de dagelijkse werking van David Lloyd. En deze samenwerking met de European Open 2017 geeft de kans om de tennisgekke leden en niet-leden extra in de watten te leggen.”

zaterdag 14 oktober, 14u: Kick-Off David Lloyd clinic met een nog te bevestigen speler
zondag 15 oktober, 16u: AA Drinks clinic, signeersessie met DAVID GOFFIN
maandag 16 oktober, 14u: Piaget clinic, meet & play met DAVID GOFFIN
woensdag 18 oktober, 13u30: Telenet clinic onder begeleiding van Sabine Appelmans en demo met DAVID GOFFIN
woensdag 18 oktober: KIDS DAY waarbij David Lloyd 50 kinderen op sleeptouw neemt tijdens de competitie in de Lotto Arena
David Lloyd Antwerpen
Kattenbroek 3 – 2650 Edegem
Info:  https://www.davidlloyd.be/clubs/antwerp