Zeg die klassieke glaasjes cava en sinaasappelsap maar vaarwel! En meet Tönissteiner Pink Fit. Want wie beweerde dat je niet kan aperitieven met een feestelijke limonade? De combinatie van roze pompelmoes en framboos zorgt voor een heerlijke, verrassende smaak. Een leuk glaasje, enkele stukjes fruit erbij en je feestelijke aperitief is klaar!
Ben jij het ook beu om tijdens de feesten steevast te klinken met een glaasje sinaasappelsap als non-alcoholische aperitief? En mag het voor jou dus wel eens wat anders zijn? Laat je dan verrassen door Tönissteiner Pink Fit. Een limonade met genoeg pit om ook zonder toegevoegde suikers, bewaarmiddelen of kleurstoffen te scoren. Bovendien drink je Pink Fit zonder schuldgevoel want per 100 ml speel je slechts 4 kcal binnen. Giet de limonade in een leuk glaasje, werk af met enkele stukjes fruit en je aperitief is klaar!
Verkrijgbaar bij Colruyt, Spar en Alvo.