Op dinsdag 31 oktober kunnen dappere kinderen en bange (groot)ouders griezelen tijdens het gratis halloweenfeest. Zombies, spoken en monsters vormen het decor van dit huiveringwekkende feest. Speciaal voor dit feest is er een griezelig doolhof van 100 m² geïnstalleerd.
Kom binnen als u durft…
Haal uw meest enge halloweenpak uit de kast, overwin uw diepste angsten en kom een kijkje nemen in het spookhuis in de Herrystraat. Spoken, monsters en spinnen vormen er het decor. Er zijn verschillende gratis zenuwslopende activiteiten voor alle leeftijden in een griezelige sfeer. Probeer uw weg te vinden in het griezelige doolhof van 100 m², luister naar beklijvende spookverhalen, doe mee aan het schaduwspel of knutsel mee aan griezelige halloweendecoratie. Een vuurkunstenaar verwarmt intussen uw bang hart.
Programma
Doorlopend van 15 tot 19 uur: griezeldoolhof van 100m², schaduwspel, grime, griezelcrea, griezelkermis en griezelbar.
15.30 uur: Griezelverhalen (vanaf 6 jaar)
16.30 uur: Griezelverhalen (vanaf 6 jaar)
17.00 uur: Vurige vertelling ‘Lucifer’ door straattheater Krijmfresj
17.30 uur: Griezelverhalen (vanaf 6 jaar)
19.00 uur: Muzikale vuurshow ‘Mondria’ door Peter Gusta en Kanza Mees
Meer info
Halloweenfeest
​dinsdag 31/10 van 15 tot 20 uur
Spookhuis, Herrystraat 15
tel. 03 326 19 41
Voor kinderen vanaf 4 jaar
Gratis