Een man neemt je mee op een nachtelijke wandeling door zijn stad. Hij legt zijn observaties samen als puzzelstukjes om zijn eigen verhaal te construeren. De bewoners als metaforen voor het verlangen, het gemis en het onvermogen te verbinden.

Een theatraal concert. Een hoorspel van de associatief maakbare stad met tekst en muziek als soundtrack van het moment. De ontmoeting en botsing tussen taal en beats. Een zintuiglijke viering van de verbeelding.

de tijd van de avond is nu
wij zijn niet moe
de grens over
wij zijn niet triest
aankondigende wolken
hoop tot op de rand
geen politiek want dat begrijpen wij niet
we hoeven het niet eens te zijn
hoe de taal het ook bedoelt
aankondiging van het hart
asem asem asem
revolutie van ne mens
het begint bij iemand die iets roept

Tekst: Simon Van Buyten, Van en met: Simon Van Buyten, Laurens Vanhulle, Emiel Rymenans en Maya Sannen, Beeld: Jakob Rosseel, Dramaturgie: Laurien Versmissen, Kostuum: Melissa Fellahi, Make-up: Anaïs Wagner en Lili Dang Vu, Vormgeving: Sebastiaan Baillieux, Met de steun van Stad Antwerpen, i.s.m. Arenbergschouwburg en Zuidpool

www.arenbergschouwburg.be