Tijdens Schorremorrie kan je de zomervakantie spetterend afsluiten met meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng met hele gezin een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag! Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.
Tickets zijn online te koop in voorverkoop vanaf 11 augustus. Maak zeker gebruik van de voorverkoop, want aan de kassa kost een ticket 2 euro meer.
Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang en dienen geen ticket aan te kopen. Er is een kortingstarief voorzien voor leden van de Gezinsbond, Natuurpunt of Grabbelpas.

Wanneer:
Zondag 27 augustus 2017 van 13 uur tot 18 uur

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, Boom

Inkomprijs:
Vanaf 4 jaar 5 euro  (via online voorverkoop). Kortingstarief 4 euro (leden Natuurpunt, Prova, Gezinsbond, Grabbelpas). Aan de kassa kost een ticket 2 euro meer. Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang en dienen geen ticket aan te kopen.
Website:
www.deschorre.be

Meer info:
Onthaal Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, T 03 880 76 00,
E onthaal@deschorre.be