Via het nieuwe online platformcarrefour.eu/webshop kunnen de klanten van Carrefour voortaan ook hun niet-voedingsmiddelen van thuis uit bestellen. Naast het permanente assortiment uit de winkels worden op carrefour.eu/webshopook producten verkocht die louter online worden aangeboden.

15.000 producten op de website
Naast het vaste assortiment van de winkels worden in de webshop carrefour.eu/webshopook exclusieve producten aangeboden. Zo kunnen de klanten hun keuze maken uit een uitgebreid assortiment verdeeld over diverse categorieën, zoals multimedia, klus- en tuinmateriaal, telecom, cultuur & entertainment, groot en klein elektro, sport, huisinrichting, babyspullen en ‘koopjes’. Daarnaast vinden de klanten van Carrefour nog steeds het grootste online voedingsaanbodvan het land op drive.be.

Thuis of bij een hypermarkt Carrefour geleverd
Bestellingen op carrefour.eu/webshopworden vanaf 50 euro gratis thuis geleverd. Voor elke bestelling van minder dan 50 euro worden leveringskosten van € 2,99 aangerekend. Het is ook mogelijk om de bestelling volledig gratis bij een hypermarkt Carrefour af te halen. Bovendien levert carrefour.eu/webshopeen bijzonder snelle service, want elke bestelling die voor 21.00 uur geplaatst wordt, wordt de volgende dag al geleverd (maandag tot en met vrijdag).

Indien nodig, kan de klant zijn producten gratis retourneren binnen 30 dagen.

Voordelige prijzen
Net zoals voor de hypermarkten Carrefour bestudeert Carrefour de prijzen van zijn online concurrenten voortdurend, zodat de klant steeds van de scherpste prijzen in de winkel als opcarrefour.eu/webshop geniet.

Betalen met Bonus Punten
Wat de klanten zeker zal bevallen, is dat ze ook van thuis uit kunnen profiteren van dezelfde voordelen als in de winkel. Bij elke online aankoop verzamelen ze Bonus Punten, en met behulp van hun Carrefour Bonus Card kunnen ze hun bestellingen ook betalen met de gespaarde punten. Met de lancering van carrefour.eu/webshop bevestigt Carrefour de omnichannel aanpak die hanteert.

Gigantische lanceringsactie
Om de lancering van de webshop te vieren, geeft Carrefour € 20 aan Bonuspunten cadeau per aankoopschijf van € 100, en dat voor alle klanten die tussen woensdag 24 en zondag 28 mei 2017 een bestelling plaatsen op carrefour.eu/webshop.