Wind in de zeilen voor Sylvester! We zijn ontzettend trots op onze bronzen BEA-award voor de Tall Ships Races 2016. De Belgische eventsector beloonde onze inspanningen om het grootste gratis publieksevent van afgelopen zomer op poten te zetten.

The Tall Ships Races zijn een gerenommeerde internationale zeilwedstrijd, die van 7 tot 10 juli 2016 Antwerpen aandeed. Sylvester haalde alle hens aan dek om de 50 bezoekende schepen en de 4.400 koppen tellende crew – van 30 verschillende nationaliteiten – een warm welkom te bezorgen. De crew bestond voor het grootste deel uit trainees: jongeren met uiteenlopende achtergronden verenigd op de reuzen van de zee voor het avontuur van hun

Sylvester Summernight 8 juli boot Christian Radich walking dinner

leven. Onder hen ook 80 Belgen.
Maar we zorgden er natuurlijk ook voor dat de bezoekers van hét familie-evenement van het jaar konden genieten van al dat maritieme moois. Via een wandelboulevard van het Steenplein tot de Rijnkaai kon je vier dagen lang de schepen bewonderen én bezoeken in de stad aan de stroom. In de marge van het tall ships-project brachten we ook met waterbussen bezoekers uit Hoboken en Hemiksem naar het Steenplein. Een primeur voor Antwerpen die door een vlotte en geanimeerde aanpak door de pendelaars fel gesmaakt werd. Ook bij de vorige doortocht van The Tall Ships Races in 2010 was Sylvester trouwsens de organisator van dienst.
Met dank aan alle medewerkers, vrijwilligers en ons fantastische team!