Een gezellig terrasje samen met enkele vrienden, een wandeling door de stad met je lief of genieten van het eerste lentezonnetje… Het maakt ons allemaal blij! Om jouw gevoel van geluk te versterken ging VITTEL samen met SMILEY aan de slag hun waterflessen te voorzien van een positieve vibe.
Om de 20ste verjaardag te vieren van SMILEY plaatste VITTEL verschillende smileys op zijn flesjes. De smileys staan allemaal symbool voor een ander aspect in het leven van de consument. Elk formaat krijgt zijn eigen unieke smileys die passen bij het bijhorend thema.  Zo is het 1L formaat er voor je dagelijkse dosis water thuis of op het werk en is het 75cl formaat dan weer om mee te nemen als je gaat sporten. Het flesje van 50cl wordt geprofileerd als het on-the-go flesje en het 33cl flesje is gericht op kinderen. Dankzij al deze verschillende formaten bestaat er een passend VITTEL-flesje voor ieder moment en voor iedereen.
Om kinderen te overtuigen dat water drinken cool is, voorzien ze de 33cl flesjes van een glow in the dark laagje! Hierdoor kunnen zelfs de allerkleinsten ’s nachts makkelijk hun flesje terugvinden in het donker. Succes verzekerd!
De SMILEY flesjes zijn verkrijgbaar vanaf eind januari tot eind oktober 2017 in de supermarkt en zijn beschikbaar in 50cl, 75 cl en 1 liter formaat. Daarnaast zal het glow in the dark flesje van 33cl in geselecteerde supermarkten te vinden zijn.
Al sinds 1854 ligt de bron van VITTEL in het hartje van de vogezen. Omdat het water al gedurende enkele jaren een ondergronds parcour aflegt voor het aan het oppervlak komt zit het boordevol essentiele mineralen. Zo komt 1L VITTEL overeen met 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium voor volwassenen.
VITTEL staat gekend om zijn karakter, kwaliteit en natuurlijke smaak. Al meer dan 20 jaar wordt de bron beschermd door het ecologische model van Agrivair. Dankzij een “zero pesticiden”-policy en een goede samenwerking met de agrarische-, touristische- en stadsdiensten zorgen ze ervoor dat het water zo puur mogelijk blijft. Door het water rechtstreeks aan de bron te bottelen wordt het vrijgesteld van vervuiling.