Als iemand voldoende geld en macht heeft om zich met succes boven de wet te stellen, dan zijn er maar twee opties: deemoedig het hoofd buigen en het accepteren, of het recht in eigen handen nemen.
Wanneer Matthias De Wolf een anonieme USB-stick in z’n brievenbus vindt met daarop een filmpje van een man en de boodschap er zeker niet mee naar de politie te stappen, legt hij deze waarschuwing naast zich neer. Hij is tenslotte journalist, geen detective. Als de man, een onbekende multimiljardair, wat later dood wordt aangetroffen maar daarover helemaal niets in de media verschijnt, is zijn nieuwsgierigheid gewekt. Al snel ontdekt hij echter dat hijzelf meer betrokken partij is dan hem lief is, en dat er nog slachtoffers dreigen te vallen…

“Vanaf de eerste zin slorpt ‘Terecht’ je op in razend spannend verhaal. Rudy Soetewey slaagt er weer in om de lezer mee op sleeptouw te nemen in een onderzoek naar moorden op miljardairs. Journalist Matthias De Wolf strompelt als het ware van de ene verrassing in de andere. Want wat hij te weten komt mag of kan hij niet onthullen. Eerdere voorvallen met politie en andere overheden hebben hem zeer wantrouwig gemaakt. De verscheidene gebeurtenissen die Matthias meemaakt houden de vaart in de ontwikkeling van het verhaal. Een zeer sterke aanrader!”

Rudy Soetewey werd geboren in 1955 in Wilrijk-Antwerpen, en werkte zijn hele leven in het onderwijs. Voor zijn thrillers mocht hij verscheidene rudy_400x400nominaties ontvangen, in 2011 werd hij met Getuigen winnaar van de Hercule Poirotprijs. In 2013 winnaar van de Diamanten Kogel met 2017.
Het werk van Rudy Soetewey onderscheidt zich door exquise karaktertekening, herkenbaarheid, pure suspense, en drama’s van de kleine man. Www.rudysoetewey.be.

Softcover; 319 pagina’s.

Auteur: Rudy Soetewey
Titel: Terecht
Uitgeverij: Kramat
ISBN: 978 94 6242058 8
Thema: thriller
Prijs: € 19,95