Beleef Utrechts´ unieke levensgevoel met time to momo Utrecht

Vanaf vandaag heeft Utrecht een nieuwe, eigen reisgids. Uitgever mo´media heeft deze in samenwerking met Toerisme Utrecht uitgebracht. Het eerste exemplaar van de gids is vandaag overhandigd aan wethouder Jeroen Kreijkamp in de watertoren Utrecht op Rotsoord.

LIVE LIKE A LOCAL
Het is de 100% reisgids in totaal veranderde vormgeving én met nieuwe merknaam: timo to momo.
De reisgids richt zich specifiek op het ervaren van het live like a local gevoel dat alom tegenwoordig is in de Domstad en regio. “Bezoekers zullen zich hier thuis voelen en niet per se toerist zijn”, zegt Ronald Besemer, directeur Toerisme Utrecht. “Naast de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad, wil men ons informele en inspirerende levensgevoel ervaren en bijzondere dingen ontdekken. Dát is wat de time to momo Utrecht gids biedt”.

ZES WANDELROUTES & FIETSTOCHT
Time to momo Utrecht is tot stand gekomen met verhalen en ervaringen van de Utrechtse local Jette Pellemans en is in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. De gids bevat vier wandelroutes door Utrecht, één wandelroute door Amersfoort, één wandelroute door Bunschoten-Spakenburg en één fietsroute over de Utrechtse Heuvelrug. De routes gaan langs restaurants, cafés, musea, galerieën, winkels en andere bezienswaardigheden. Besemer: “Die verbinding van stad en regio maaktVersion 2 Utrecht zo interessant om langer te verblijven.” Ook bevat de gids een uitneembare plattegrond, top-10 lijstjes en wijkinformatie.

OOK VOOR BEWONERS
Wethouder Jeroen Kreijkamp heeft het eerste exemplaar enthousiast in ontvangst genomen. “Met de vele originele tips en uitgebreide routes die erin staan is de gids zowel voor bezoekers als bewoners een aanwinst”.

De lancering vond plaats op de bovenste etage van de watertoren Utrecht op Rotsoord met prachtig uitzicht over de stad, een lunchbuffet verzorgd door WT Urban Café & Kitchen en een optreden van lokale singer-songwriter Sured (Sjoerd Raaymakers).

GEINTERESSEERD?
De time to momo Utrecht reisgids is onder andere te koop in het VVV-informatiecentrum op het Domplein en grotere oplages zijn te bestellen via www.bezoek-utrecht.nl/timetomomo