Bent u klaar om te scoren met uw presentatie, speech of commercieel gesprek? Bent u klaar om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten in deze zeer snel veranderende wereld? Nog niet helemaal? Twijfelt u al eens aan uw aanpak en impact? Schrijf u dan nu in en neem deel aan dit seminar. Méér dan 800 deelnemers zijn u voor geweest en benoemen dit als een ‘lifechanging’ seminar (vraag ons gerust om testimonials). Dit omdat we u een zéér persoonlijke aanpak garanderen. Frank Segers, uw gids- en ‘communicatie expert’, is uw ervaren senior trainer en spreker. Samen met zijn gast, ‘storytelling expert’ Raf Stevens, stuurt hij u op een laagdrempelige, inspirerende en leuke manier richting de boeiende, charismatige spreker die u altijd al hebt willen zijn. 

8 redenen om te leren spreken met méér impact

1. U trekt meer nieuwe klanten aan. 2. U doet uw verkoopcijfer drastisch de hoogte ingaan. 3. U leert uw medewerkers (nog meer) te inspireren en te motiveren. 4. U bent ook overtuigend voor de camara of tijdens een videoconferentie. 5. U communiceert authentiek, assertief en met invloed. 6. Uw zelfvertrouwen krijgt een enorme boost. 7. U onderscheidt uw product, dienst of concept van de concurrentie. 8. U positioneert zich (nog meer) als een expert.

INSCHRIJVEN & MEER INFO

 

DOWNLOAD FOLDER