Justine De Jager, 75 jaar, zit in de verhoorkamer om een moord te bekennen. Niet uit schuldgevoel maar uit noodzaak: ze wil naar de gevangenis om aan het verzorgingstehuis te ontsnappen. Inspecteur Verbeke neemt haar getuigenis af. Verbijsterd luistert hij naar haar waanzinnig relaas waaruit blijkt dat Justine voor niets terugdeinst om haar vrijheid te behouden. Vertelt ze de waarheid of is de oude vrouw dementerende?

Hoe ver ga je om je vrijheid te behouden?

Heerlijk geschreven misdaadverhaal. De manier waarop Anne-Laure Van Neer humor vermengt met de spanning van een thriller is wonderbaarlijk. De ene keer voel je je je verbonden met de inspecteur, de andere keer is je hart bij de oude dame. Heel normaal dat ‘Justine’ werd genomineerd voor de Hercule Poirot-prijs 2015. We zien vol spanning uit naar haar tweede boek.

Anne-Laure Van Neer (°1975) werkte in de toeristische sector als animatrice, reisorganisator en reisagente. Vijf jaar geleden besloot ze haar job op te geven om schrijfster te worden. Ze woont in Mortsel samen met haar echtgenoot, twee kinderen, drie katten en twee konijnen.

Softcover; 310 pagina’s.

Auteur: Anne-Laure Van Neer

Titel: Justine

Uitgeverij: Kramat

ISBN: 978 94 6242037 3

Thema: thriller

Prijs: € 19,95