Auteur: Rudy Soetewey

Titel: Bewijs het maar

Uitgeverij: Kramat

ISBN: 978 94 6242027 4

Thema: thriller; voedingsindustrie

Prijs: € 19,95

Wanneer Mathias De Wolf, een freelance journalist, door een rijke dame gevraagd wordt om de omstandigheden te onderzoeken die geleid hebben tot de zelfmoord van haar neef, stemt deze toe, in de overtuiging dat het om een goedbetaalde schnabbel gaat. Hij ontdekt echter al snel dat je soms vindt wat je niet zocht… En dat niet iedereen dat kan appreciëren.

Rudy Soetewey heeft met ‘Bewijs het maar’ een zeer spannende misdaadroman geschreven over een onderwerp dat maar zelden aan bod komt in het misdaadgenre: de voedingsindustrie. Na jaren onderzoek over het onderwerp (even moeizaam als in het boek!) komt Soetewey tot het besef dat er werkelijk iets aan de hand is met onze voeding. Dat dit een ideale aanleiding is voor het schrijven van een spannende thriller is duidelijk. Een aanrader voor lezers die meer willen weten over onze voeding en alles wat er rond hangt. Een weetje: Rudy Soetewey paste zijn etenswijze sindsdien aan en verloor daarbij al 5 kg aan gewicht!

Rudy Soetewey (Wilrijk, 1955) is vooral bekend als toneel- en romanschrijver. Voor zijn misdaadromans kreeg hij niet alleen verscheidene nominaties maar werd hij ook laureaat van belangrijke prijzen: Hercule Poirot (2011) en De Diamanten Kogel (2013). www.rudysoetewey.be.

Softcover; 339 pagina’s.